Wie zijn wij

Wij zijn Nicolette & Natalie, dochtermoeders, dikke vriendinnen en gouden collega’s. In 2017 zijn wij in Helmond een conceptstore  ‘Villa Vesper’ begonnen, een lunchroom met een breed assortiment aan leuke cadeautjes. We waren tijdens de inkoop altijd opzoek naar een cadeautje waar je iets mee kon zeggen (iemand kracht/liefde of geluk wensen…) en we kregen het niet gevonden, in ieder geval niet zoals wij het wilden. Een cadeautje van waarde en blijvend… De zoektocht eindigde uiteindelijk in onze eigen ‘Villa’, van alle ideeën hebben we er een paar uitgewerkt en zo hadden we al snel onze eerste potjes geluk, kracht en liefde met prachtige edelstenen in de winkel staan. Er kwamen steeds meer ideeën en zo ook meer producten en al gauw hadden we een eigen lijn; ByVesper (voorheen Villa Vesper)!
BY VESPER

Wat leuk dat je ons gevonden hebt!

Allebei zijn we al van kleins af aan geïnteresseerd in mooie stenen en schelpen die we vonden op vakantie. En nu nog als volwassen vrouwen sjouwen we iedere vakantie weer een mooie herinnering mee naar huis… elk winkeltje met edelstenen is een bezoekje waard. Stenen uit de natuur zijn blijvend en van waarde voor ons. Dit is ook de insteek geweest om met edelstenen te werken. Een blijvend, persoonlijk en liefdevol cadeau.


Kom in contact via social media!

By Vesper

In januari 2022 hebben we de beslissing genomen om ons volledig te gaan richten op onze edelstenen en ByVesper. Dit bleek de juiste keuze te zijn, want wat is het leuk om volop bezig te zijn met wat we graag willen, een persoonlijk cadeautje versturen met een mooie boodschap. Daarbij kiezen we bewust voor een handgeschreven boodschap, omdat we dit nog persoonlijker vinden. We hebben al veel mooie, lieve en soms zeer aangrijpende berichtjes mogen schrijven en daar doen we het voor, het gevoel dat we net even iets extra’s kunnen geven!

Onze samenwerking

Onze samenwerking is de afgelopen jaren gegroeid en we zijn een sterk team met ieder onze eigen kwaliteiten. Zo is Nicolette een ster in het bedenken van nieuwe producten en zorgt Natalie voor de structuur in het proces. We kunnen samen uren sparren over alle facetten die te maken hebben met By Vesper maar ook over onze kinderen, onze mannen, onze honden en wat we vanavond nou weer moeten gaan eten 😉
Hopelijk vind jij ook een passend cadeautje op onze website!

Mocht je vragen of onze hulp nodig hebben, of wil je graag iets anders samenstellen? Vraag het gerust, wij denken graag met je mee!