Geboortestenen per maand: alles over jouw persoonlijke steen

25 juni 2024
Geboortestenen per maand: alles over jouw persoonlijke steen

Iedere geboortemaand heeft zo zijn eigen unieke edelsteen die geluk, liefde, bescherming en kracht biedt. Lees snel verder en ontdek meer over de geboortestenen per maand!     

Januari: Rozenkwarts

De Rozenkwarts is de geboortesteen van de maand januari. Iedere geboortesteen per maand heeft zo zijn eigen werking. Deze steen wordt ook wel de steen van het hart of de steen van de liefde genoemd. De Rozenkwarts werd vroeger door de oude Egyptenaren en Romeinen gebruikt als amulet van de liefde. Deze steen is het perfecte cadeau voor iemand die wel wat zelfliefde kan gebruiken. De steen werkt herstellend en helend en brengt de balans terug in je leven.

Geboortesteen Januari - Rozenkwarts

10,95

De geboortesteen van januari is de Rozenkwarts. Iedere maand heeft zijn eigen unieke geboortesteen. Deze maand is extra speciaal, want de Rozenkwarts staat bekend als de steen van het hart en de liefde die hij geeft. Ben jij geboren in de eerste maand van het jaar? Lees dan verder in de omschrijving en ontdek wat…

Bekijk product

Februari: Amethist

De Amethist is een paarsachtige steen en werkt helend, beschermend en zuiverend. Daarnaast zorgt deze steen ervoor dat je geest kalmeert en je innerlijke rust verbetert. Als je van mediteren houdt en als je sterrenbeeld Waterman is, kan een Amethist je vele voordelen bieden.

Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die een hart onder de riem kan gebruiken is ons zakje troost hét perfecte cadeau. Dit zakje bevat een Amethist, Rozenkwarts en Amazoniet en biedt rust en balans.

Geboortesteen Februari - Amethist

10,95

De geboortesteen van de maand februari is de Amethist. Iedere maand heeft zijn eigen unieke geboortesteen. Bij elke variant horen zijn eigen krachten en manieren van heling voor een persoon. Ken jij of ben jij iemand die in de maand februari is geboren? Ontdek alles over de geboorte steen van februari.

Bekijk product

Maart: Aventurijn

Geboortesteen Maart - Aventurijn

10,95

Bij iedere maand hoort een eigen geboortesteen. Wij hebben ons aanbod zo gemaakt dat aan iedere maand een persoonlijke geboortesteen is gekoppeld. Dit hebben wij ook gedaan bij de maand maart. De geboorte steen van maart is de Aventurijn en deze staat voor geluk. Deze prachtige steen zal iedereen opvallen. Met zijn groene tot roodbruine…

Bekijk product

De kalmerende groene kleur van deze steen zorgt ervoor dat je meer rust in je leven ervaart. Daarnaast zorgt het ervoor dat je optimistischer, creatiever en gelukkiger in het leven staat. Als je een cadeau zoekt voor iemand die jarig is in maart, is een Aventurijn een uniek en persoonlijk geschenk.

April: Obsidiaan

Geboortesteen April - Obsidiaan

10,95

Op zoek naar een mooie geboortesteen van april? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elke maand heeft een unieke steen, met elk unieke eigenschappen. De geboorte steen van april is de prachtige Obsidiaan. Deze krachtige en mystieke steen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Lees verder om te ontdekken waarom de Obsidiaan…

Bekijk product

Geboortestenen hebben per maand een andere betekenis. De Obsidiaan zorgt ervoor dat negatieve energie uit je leven wordt gehaald en brengt hier positieve energie voor terug. De Obsidiaan zorgt voor dat rust en bescherming. Dit cadeau is ideaal voor iemand die persoonlijke uitdagingen wil overwinnen.

Mei: Agaat

Geboortesteen Mei - Agaat

10,95

Zoals elk mens uniek is, is ook elke geboortemaand uniek. We hebben dan ook in ons aanbod van geboortestenen aan elke geboortemaand een unieke steen gekoppeld. Zo heeft ook de maand mei zijn unieke geboortesteen. De bijzondere steen Agaat is de geboortesteen van mei. Deze prachtige bruin getinte steen heeft beschermende eigenschappen en bevordert innerlijke…

Bekijk product

De Agaat staat voor zelfvertrouwen en biedt een gevoel van veiligheid. Daarnaast zorgt deze edelsteen ervoor dat onrust in bepaalde situaties afneemt. Deze steen is perfect om cadeau te geven aan mensen die jarig zijn in mei.

Juni: Maansteen

Geboortesteen Juni - maansteen

10,95

Geboortestenen zijn unieke edelstenen die de maand waarin je geboren bent symboliseren. De eeuwenoude traditie koppelt unieke edelstenen aan geboortemaanden. Zo wordt de geboortesteen juni vertegenwoordigt door de bijzondere Maansteen. Ben jij jarig in juni of ken je iemand die jarig is in juni? Dan ben jij de gelukkige! De geboorte steen van juni is…

Bekijk product

Zoals de naam al doet vermoeden, staat deze edelsteen in verbinding met de maan. De maan heeft een sterke invloed op ons leven, zoals bijvoorbeeld ons slaapritme en onze dromen. Met een Maansteen dicht bij je, kunnen alle overweldigende gevoelens van de dag opzij gezet worden en plaats maken voor rust en geluk.

Juli: Carneool

Geboortesteen Juli - Carneool

10,95

Wist je dat elke maand wordt gesymboliseerd door een unieke edelsteen? Zo symboliseert de edelsteen Carneool de geboortesteen van juli. De steen staat bekend om zijn motiverende krachten en positieve effecten op zowel onze mentale als lichamelijke gezondheid. Dus ben jij of ken jij een kreeft of een leeuw? Dan is deze steen jouw talisman…

Bekijk product

De oranje, roodachtige gloed van een Carneool brengt de drager van deze steen moed en wijsheid. De Carneool zorgt ervoor dat iemand zich minder onzeker en kwetsbaar voelt en versterkt zo het zelfvertrouwen. Geboortestenen per maand hebben altijd een unieke werking. De motiverende eigenschap van deze specifieke steen helpt je mindset te veranderen naar een positieve gedachtegang.

Augustus: Bergkristal

Geboortesteen Augustus - Bergkristal

10,95

Iedere geboortemaand is speciaal en heeft dan ook zijn unieke edelsteen. Ontdek de pracht van de geboortesteen uit augustus. De bijzondere steen Bergkristal vertegenwoordigt deze maand. Deze steen wordt voornamelijk gekenmerkt door zijn helingskracht. Het is een prachtige steen met beschermende krachten, jouw talisman als je in deze maand bent geboren. Ben je niet zelf…

Bekijk product

De Bergkristal helpt om de energie weer op peil te houden en om gefocust en scherp te blijven. Deze steen is jouw talisman ne brengt extra wijsheid, kracht, geluk en bescherming. Als je iemand die jarig is in augustus een cadeau wilt geven, is een Bergkristal het perfecte cadeau.

September: Dumortieriet

Geboortesteen September - Dumortieriet

10,95

De geboortesteen september is de Dumortieriet. Deze geboortesteen is een edelsteen die de maand waarin je geboren bent symboliseert. Volgens de eeuwenoude traditie is deze steen jouw talisman en brengt jou extra bescherming, kracht, wijsheid en geluk.

Bekijk product

De oceaanblauwe edelsteen die bij de maand september hoort heet een Dumorietriet. Deze steen brengt de drager bescherming, kracht, wijsheid en geluk. Het kan veel positieve effecten op je dagelijkse leven hebben als je een Dumorietriet met je meedraagt.

Oktober: Sodaliet

Geboortesteen Oktober - Sodaliet

10,95

De geboortesteen van de maand oktober is de Sodaliet. De geboortesteen is een edelsteen die de maand waarin je geboren bent symboliseert. Volgens de eeuwenoude traditie is deze steen jouw talisman en brengt jou extra wijsheid, kracht, geluk en bescherming.

Bekijk product

Een Sodaliet is perfect voor iemand die angsten wil overwinnen. De drager van deze steen krijgt inzichten in bepaalde situaties om zo de juiste adviezen te kunnen geven.

November: Calciet

Geboortesteen November - Calciet

10,95

Ontdek de mooie en unieke eigenschappen van de geboortesteen van november. Elke maand heeft een eigen specifieke geboortesteen. Bij de maand november hoort de Calciet. Deze steen wordt beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren en vervangen door positieve. Het is dus zeker een perfect cadeau om aan iemand te geven die…

Bekijk product

De lichtgele gloed van een Calciet draagt spiritualiteit en wijsheid met zich mee. De drager van deze steen zal merken dat negatieve gedachten worden verdrongen en plaatsmaken voor positiviteit. Deze steen wordt gezien als de beschermingssteen. Het perfecte cadeau dus voor iemand die jarig is in november!  

December: Amazoniet

Geboortesteen December - Amazoniet

10,95

De geboortesteen van de maand december is de Amazoniet. De geboortesteen is een edelsteen die de maand waarin je geboren bent symboliseert. Volgens de eeuwenoude traditie is deze steen jouw talisman en brengt jou extra wijsheid, kracht, geluk en bescherming.

Bekijk product

Deze steen zorgt er voor dat er minder schommelingen zijn op het gebied van bijvoorbeeld stemmingen. Als je jarig bent in december, kan het dragen van een Amazoniet je vele inzichten bieden.

Disclaimer: er zijn meer edelstenen die passen bij een bepaalde geboortemaand of sterrenbeeld. In deze blog lees je de edelstenen die wij beschikbaar hebben in onze collectie. Je shopt de geboortestenen op onze website!

Meer nieuws